top of page

HOME STAGING

Ha az ingatlanodat szeretnéd felkészíteni kiadásra vagy eladásra, a home staging a Te utad. Természetesen nem kell egyedül csinálnod, ha szükséged van egy szakemberre, aki megadja a kezdő lökést vagy végig fogja a kezed, esetleg az egész folyamatot rábíznád, keress bizalommal.

Igény szerint választhatsz a különböző szolgáltatások, csomagok közül. Minden szolgáltatást egy személyes konzultáció előz meg, ami során felmérem az ingatlant, megbeszéljük, hogy mire van szükséged, mik a céljaid és mik a prioritások számodra. Ha nem vagy biztos benne, segítek eldönteni, melyik csomag lenne neked a legmegfelelőbb.

HS tanácsadás

A személyes konzultáció után egy alapos piacelemzést végzek.

A tanácsadás folyamán megbeszéljük az ingatlan előnyeit és hátrányait, hogy ki a célcsoportod, mennyit ér a lakás a mostani állapotában és hova lehet eljutni vele, ehhez mit kell megcsinálni. Ezek után a felkészítés a Te feladatod, én csak megmutatom az utat és elindítalak rajta.

HS tanácsadás extra

A tanácsadáshoz képest ez egy szinttel magasabb: pontos útmutatást adok neked és fogom a kezed a felkészítés során. Részletes tennivaló és beszerzési listát adok (linkkel, beszerzési hellyel, árral), ami alapján te magad is elvégezheted a munkálatokat. Heti egyszer konzultálhatunk és megvitathatjuk a felmerülő kérdéseket. Mikor készen vagy, segítek az utolsó lépésekben, a stylingban és igény szerint részt veszek a fotózáson is.

Klasszikus Home staging

Ha nincs időd vagy affinitásod a felkészítéssel foglalkozni, rám bízhatod az egész folyamatot. Itt már minden én csinálok, természetesen veled egyeztetve. Az első konzultáció alkalmával megbeszéljük, hogy mi a cél és mik a prioritások és ennek alapján készítem fel a lakást. Innentől kezdve minden az én dolgom: a kisebb-nagyobb munkák megszervezése, menedzselése és felügyelete, takarítás, bútorok beszerzése és összeszerelése, dekorok kiválasztása, styling. A megbeszélt időpontban eladásra készen kapod vissza a lakást.

Home staging express

Ha csak egy gyors tuning kell, mielőtt meghirdeted a lakást. Többedmagammal egy nap alatt felkészítjük a lakásodat, hogy a legjobb arcát mutatva kerüljön a piacra. Leginkább jó állapotú és felújított ingatlanokhoz ajánlom ezt a szolgáltatást, ahol tényleg csak egy kis rásegítés kell a készhez. Ezen kívül akkor is jól jöhet, ha nincs keret egy 2-5%-os HS-re, mégis szeretnéd megmutatni a lakásod legjobb arcát és a benne rejlő lehetőségeket.

Piacelemzés

Ha bizonytalan vagy abban, hogy mennyit ér a lakásod, egy alapos piacelemzéssel alátámasztva megmondom, mennyiért hirdesd meg, ha sürgős az eladás vagy ha ráérsz.

Profi marketinganyag összeállítása

A minőségi marketinganyag az eladás nagyon fontos része, igényességet sugall, bizalmat kelt. Home stagelt lakásoknál elengedhetelen. 

A csomag tartalma: profi fotózás lebonyolítása, fotók leválogatása, méretezett és bútorozott alaprajz elkészítése, hirdetési szöveg megírása, emlékeztető írása, igény szerint honlap készítése.

bottom of page