top of page

Készülőben a következő lakás

angolutca_mood-47.jpg

Angol utca

Klasszikus HS

eladásra

70 nm, 2+fél szoba

Hosszútávú bérlők kiköltözése és több hónap sikertelen hirdetés után került hozzám ez a lakás. Klasszikus HS munka volt, kreatív megoldásokkal. Újbóli picara kerülése után néhány héttel vevőre is talált. 

MUNKÁIM

Akácfa utca

Bútorozás és styling

felkészítés eladásra

Ezt a lakást a tulajdonos eladás céljából újította fel saját maga. Mivel azonban elfogyott a redelkezésre álló pént, engem kért meg, hogy fejezzem be a felkészítést. Saját raktárkészletből bútoroztam és dekoráltam a lakást, amely így sokkal hangulatosabb lett és a vevőjét is megtalálta.

052.JPG

Péterfy vol.2

Klasszikus HS

eladásra/kiadásra

Saját lakás felkészítése. Korábban, 14 éve már felújítottam egyszer saját célra, most a HS elvek alapján újragondoltam. A lakás különlegessége a két galéria. Eddig a kisebb tárolóként funlcionált, most ez is az élettér része lett.

43.JPG
029.JPG

Péterfy vol. 1

Klasszikus HS

99 nm, 2,5 szoba

Saját lakás felkészítése eladás céljából. Jó állapota miatt a klasszikus HS mellett döntöttünk, de így is sok munka volt vele. 

A végeredmény gyönyörű lett, és ugyan várni kellett rá egy kicsit, végül a vevő is megérkezett,

031.JPG

Dolgos utca

Felújításos HS, felkészítés hosszú távú kiadásra

75 nm, 3 szoba

Egy korábban irodaként működő ingatlan lakássá való áratalulása a XII. kerületben. 

Teljeskörű felújítás, bútorozás és styling volt a feladatom, melynek nagy részét külföldről, "távirányítással" végeztem.

A lakás a meghírdetés után pár héttel megtalálta bérlőjét.

Békásmegyeri panel projekt

Teljes felújítás és felkészítés

83 nm, 3 szoba

Egy békásmegyeri panel készítettünk fel eladásra. A lakást korábban bérlők lakták, és igencsak leharcolt állapotban hagyták maguk mögött. A teljes felújítás keretében falat is bontottunk, hogy a kis panel konyha helyett egy tágas konyha-étkezőt kapjunk. A lakás teljesen újjászületve került piacra.

BeboKároly10-08_edited.jpg

Bartók Béla út

Teljes felújítás és felkészítés

79 nm, 3 szoba

Egy leharcolt, ámde nagyon jó adottságú lakás újjászületése Budán. 3 hónap alatt teljes felújítást végeztem, majd felkészítettem a lakást eladásra. Csodás munka volt, a lakás pedig igazán beleszeretős lett!

Egy hét alatt kelt el, alku nélkül!

KinsellaDóra_BartókBéla-18.jpg
12.JPG

Tömő utca

Klasszikus HS kiadásra

1 szobás, 35 nm-es lakás felkészítése kiadásra. A piaelemzés után részletesen átbeszéltük, hogy mit kell és mit érdemes a HS keretén belül megvalósítani, és mi az, amire nem éri meg költeni. Folyamatos konzultáció mellett a tulajdonos maga intézte a feladatokat. Az új arculatot kapott lakás végül 24 óra alatt talált bérlőre!

Samurai_rec_Biomedical_015.jpg

BioMedical Sense

Kitekintés a lakberendezésbe.

Egy régi ismerősöm kérésére vállaltam el ezt a nagyon más, nagyon izgalmas munkát. A feladat az újonnan nyíló szentendrei jóga stúdió hangulatának, arculatának megálmodása, a célcsoport figyelembevételével, a berendezés és a dekoráció összeállítása.

Keleti K. utca

Üres lakás berendezése, 50 nm, 2 szoba

Egy teljes körűen felújított, kiadásra szánt lakást rendeztünk be: én kitaláltam a hangulatot és a funkciókat, összeírtam a beszerzési listát, az ügyfél pedig megvette a bútorokat és a kiegészítőket.

Rózsa utca

0 Forintos home staging 143 nm-en

A legelső munkám!

Egy 7. kerületi, jó adottságú, ámde teljesen felújítandó lakáson dolgoztunk: 3 home stager, 6 óra, 9 helyiség.

A lakás természetesen így is felújítandó, de kiemeltük a jó adottságait és megmutattuk a benne rejlő lehetőségeket.

IMG_0780.JPG.jpg
bottom of page