top of page
Search
  • Dóra Kinsella

A 0 Ft-os HS, avagy amit bárki megtehet, mielőtt meghirdeti a lakását

Updated: Aug 18, 2021



Lehet, hogy sokan meglepődnek majd, mikor azt írom, a home staging nem kell, hogy drága legyen. 0 Ft-ból vagy nagyon kevés pénzből is vonzóbbá, versenyképesebbé tehetjük a lakásunkat.

Mit kell ehhez tenni?

  1. Személyteleníts! - tedd el a családi fotókat, a személyes tárgyaidat. A vevő nem azt akarja látni, hogy Te hogy élsz abban a lakásban, hanem saját magát szeretné beleképzelni. Segítsük ebben!

  2. Pakolj el! - a holmijaink nagy részét nem használjuk a mindennapokban, ezeket tudjuk nélkülözni pár hónapig. Ami nem kell, add vagy ajándékozd el, vidd adományboltba, végső soron dobd ki. A többit dobozold el, ne foglalják el a teret! A költözésnél ezeket úgyis megtennéd, így előre elvégezed a munka egy részét.

  3. Optimalizáld a bútorokat! - a túl sok bútor szűkíti a teret. A bútorok kiválogatásával és megfelelő elhelyezésével tudod igazán megmutatni a teret és a lakásban rejlő lehetőségeket.

  4. Takaríts ki! - ez alatt egy valódi nagytakarítást értek: ablakok, csempe, fúga, függönyök, szőnyegek, stb. Ez inkább idő és energia ráfordítás, de megéri! Mindenki szívesebben vesz olyan ingatlant, amiben valódi tisztaság van. Ez azt is sugallja, hogy rendben van a lakás.

  5. Szereld meg az apróbb dolgokat! - Ne csepegjen a csap, minden lámpában legyen égő, pótold a hiányzó fogantyúkat!

  6. Dekorálj! - ha nem akarsz erre sokat költeni, pár díszpárna, ágytakaró, szép váza, gyertya vagy képkeret biztosan akad otthon. Ha nem, kölcsön is kérhetsz. Vágott virágot és a konyhába péksüteményt, fűszernövényt olcsón beszerezhetsz. Az élő növények is sokat tudnak hozzátenni a vizuális élményhez.

  7. Ha kész vagy, mindig fotózd le az eredményt, így tudod ellenőrizni magad és tudod tökéletesíteni a végeredményt.

(A kép 10 perc befektetett munka eredménye, semmibe nem került. Higgyétek el, 2 kisgyerek mellett általában nem így néz ki a nappalink).

40 views

Recent Posts

See All
bottom of page