top of page
dori-pureme_073.jpg

Rólam

Kinsella Dóra vagyok. Home stager, három gyermekes édesanya, végzettségem szerint közgazdász, eredeti szakmám szerint rendezvényszervező.

2004-ben diplomáztam Idegenforgalom és szálloda szakon, majd 13 évig, a gyermekeim születéséig MICE (Meetings, Incentives, Congresses and Events) területen dolgoztam rendezvényszervezőként, itthon és Barcelonában.

Sokáig kerestem az utam, hogy milyen irányba váltsak. A gyerekek, a család mellett olyan új munkát képzeltem el magamnak, ahol hasznosíthatom a korábban megszerzett tudás egy részét, de új kihívások is várnak, amibe ugyanolyan szenvedélyesen beletehetem magam, mint korábban a rendezvényszervezésbe, mégis a magam ura lehetek és a munkámat az életemhez és a családomhoz tudom alakítani.

2020-ban találkoztam először a home staginggel és annak magyarországi meghonosítójával, Dr. Somogyi Patríciával. Azonnal tudtam, hogy megtaláltam, amit kerestem. Egy év alatt  az összes elérhető tanfolyamon részt vettem, majd az MSP Home Staging Akadémia elvégzésével okleveles home stager lettem.

Mit érzek a legfontosabb küldetésnek a munkámban?

Túl azon, hogy minőséget és szépet teremteni mindig öröm, segíteni szeretném a tudatos eladót ingatlana értékesítésében. Célom az is, hogy ne csak ő, hanem a vevő is profitáljon az eredményből. A legnagyobb siker mindig a kölcsönösség: ha a folyamat végén mindenki elégedett és úgy érzi, jól járt.

Ha érdekel, hogy találkoztam a home staginggel, olvasd el az erről szóló blogbejegyzésemet.

Rólam mondták

Dóri a kreatív megoldások mestere. Kellő határozottsággal képviseli álláspontját az eladhatóság szempontjából szükséges vagy javasolt változtatásokkal kapcsolatban. A végeredmény egy stílusában megújult és vonzó ingatlan, amelynek bármely elemével kapcsolatban felmerülő kérdés esetén ésszerű és határozott utat mutatott a lehetőségek útvesztőjében. A közös munka inspiráló és rendkívül hatékony volt. Jó szívvel ajánlom.

Bálint Zsófia

"Dóra és 2 társa 0 ft-os home staginget csináltak egy általam kezelt ingatlanban és teljesen átváltoztatták azt a fotózás előtt. 6 órára hagytam őket magukra és mikor visszatértem, nem ismertem rá a lakásra. Átrendezték a bútorokat és csodás dekorációkat hoztak, a végeredmény teljesen realisztikus és hihető volt, nem rugaszkodtak el a valóságtól. Megmutatták a benne rejlő lehetőségeket a mostani funkcióján kívül (diáklakás), így vonzóvá téve azt más célcsoportnak. A tulajdonosok nagyon elégedettek az eredménnyel, engem pedig lenyűgözött Dóra munkamorálja és szervezettsége. Korábban csak barátként ismertem őt, ez volt az első szakmai együttműködésünk. A végeredmény egyértelműen meggyőzött a Home staging értékéről."

Edward Quinlan

"Dóri kiváló eredménnyel végezte el az MSP Home Staging Akadémiát. Kitartása, teherbírása, lendülete lehengerlő. Maximálisan beleteszi magát abba, amit csinál, ajánlom minden lakást eladni szándékozónak."

Dr. Somogyi Patrícia

MSP Home Staging Akadémia

A Home staging magyarországi meghonosítója 

bottom of page